medicover-iroda

Új helyen a Medicover iroda

Tisztelettel tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a Medicover központi irodája a Klinika, Kórház és Fejlett Diagnosztikai Központunkkal egy helyre, a Vision Towers Irodaházba költözött, ezzel együtt a biztosítási számlák befizetésének címe is megváltozott.

A Medicover régi szándéka valósult meg azzal, hogy központi irodája Budapest egyik legnépszerűbb üzleti negyedébe, a Váci útra költözött, egy helyre csoportosítva erőit, hogy a döntéshozás, ügyintézés még gördülékenyebb legyen.

Az irodaház közel 1200 négyzetméter alapterületű harmadik emeletének átvételével egy nagyszabású, kétütemű fejlesztés első szakasza kezdődött meg. A költözési folyamat után a kórház bővítése kerül fókuszba, nő a műtők, rendelők és a kórtermek száma.

A központi iroda új elérhetősége: 1134 Budapest, Váci út 29-31.

Megközelíthetőség tömegközlekedéssel, gyalogosan:

M3 metró Dózsa György úti megállója
75-ös, illetve 79-es trolibusz Dózsa György úti megállója

Megközelíthetőség gépkocsival:

A Váci úton a Nyugati pályaudvar felől érkezve a Dózsa György útkereszteződés után egyből forduljon jobbra (Huba utca), majd az első lehetőségnél újra forduljon jobbra az Angyalföldi utcára.  Innen tud a Vision Towers Irodaház mélygarázsába behajtani a jobb oldalon lévő lehajtón.

A Váci úton Újpest felől érkezve az Árpád hídnál a Róbert Károly körútra kanyarodjon balra, majd jobbra fordulva az Angyalföldi utcán menjen végig, ahonnan a Vision Towers Irodaház mélygarázsába hajthat a jobb oldali lehajtón.

www.medicoverdiagnosztika.hu
www.medicoverkorhaz.hu
www.medicover.hu