Medicover Mentő

Medicover Mentő 

A Medicover dinamikus fejlődése és betegbiztonsági szempontok egyaránt közrejátszottak abban, hogy sürgősségi vizit ellátást nyújtsunk, amely várhatóan 2017 júniusától lesz igénybe vehető ügyfeleink számára. Új szolgáltatásunkat egy Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI C típusú, Profile Genios felépítménnyel rendelkező esetkocsival kezdjük meg, amely mérföldkő a biztonságtechnikában.

A kategóriát a minőség, stabilitás, rugalmasság, gazdaságosság, tartósság jegyei mellett az egyik leginkább környezetbarát gépkocsiként tarthatjuk számon, amely a következetesen továbbfejlesztett motorjának és innovatív technológiájának köszönhetően kiváló károsanyag-kibocsátási értékeket ér el.

A mindennapi munkát megkönnyíti a kialakított belső tér nagysága, valamint annak felszereltsége, amelyek kiválasztásánál minden területen magas minőségre törekedtünk. Mentőautónk egyik ékszereként a hordágy nemcsak komfortos, hanem könnyen mozgatható, betegrögzítő hevederei megakadályozzák egy hirtelen fékezésnél vagy ütközésnél, hogy a test elmozduljon, légrugózása pedig felfogja az aszfalt egyenetlenségét, így tompítva a fájdalmat.

Mentőautónkkal készséggel állunk Ügyfeleink szolgálatára heveny, hirtelen jelentkező panaszok (mint például mellkasi, hasi fájdalom) esetén. Betegeinket a helyszínről elsődlegesen magánkórházunkba szállítjuk, kényelmesebbé és eredményesebbé téve az ellátást. Emellett szolgáltatásunk kiterjed többek között a 1000 fő alatti rendezvények egészségügyi biztosítására is.

Sürgősségi vizit szolgáltatásunkban – csakúgy, mint járó-, és fekvőbeteg ellátásunk kapcsán – a lehető legmagasabb szintű szakmai tevékenységre törekszünk, amelyben több éves mentő-, és sürgősségi osztályon gyakorlatot szerzett szakembereink működnek közre.

www.medicoverdiagnosztika.hu
www.medicoverkorhaz.hu
www.medicover.hu